[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: problem with pixmaps for workspaces



On Thu, 29 Oct 2009 11:41:00 -0400
Valmor de Almeida <val.lists@gmail.com> wrote:

> Carlos R. Mafra wrote:
> > Gilbert wrote:
> >> If that still doesn't work, then maybe this small patch will help. 
> > 
> > [...]
> > 
> >> The only difference is a bit of whitespace, but its' worth a try. No problems here...
> > 
> > No. It is impossible to have something fixed by a whitespace-changing patch.
> > 
> > But perhaps Valmor should really try to use a newer Window Maker. Maybe
> > his distro does not have all the patches which are in the stable wmaker tree.
> > 
> > I don't know if that will solve the problem, because I seem to remember that Alexey
> > once mentioned that loading some big image was making his wmaker segfault.
> > 
> > Anyway, testing the stable Window Maker _is_ worth trying.
> > 
> > 
> Thanks for the replies. Gentoo is using the stable version. There is a
> bug report at
> 
> http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=289949
> 
> the maintainer of windowmaker for the gentoo distro is looking at the
> problem.
> 
> --
> Valmor
> 
> 
> -- 
> To unsubscribe, send mail to wmaker-user-unsubscribe@lists.windowmaker.org.

Looking closer at the bug report (and the original email) -I suspect the problem must be with wmaker-conf.
Can you post the contents of your ~/GNUstep/defaults/WindowMaker file?

Gilbert


-- 
To unsubscribe, send mail to wmaker-user-unsubscribe@lists.windowmaker.org.